Helder Communicatie

 

 

Oplossingen van Helder Communicatie

Natuurlijk kunnen wij een advies maken maar liever realiseren we de concrete implementatie van een oplossing. Dat doen we niet alleen maar samen met uw medewerkers. Daarbij gaan we eerlijk en ongebonden te werk. Onze visie is gericht op de langere termijn. U hebt niets aan een oplossing die u na korte tijd weer op kosten jaagt. Wij willen u bijstaan met een inrichting van processen en systemen waar u ook op de langere termijn iets aan heeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via een bericht aan info@helder.com of door een telefoontje naar (015) 2124567.

 

Voorbeelden van gerealiseerde oplossingen

De case gemeente M

De gemeente M had een DMS aangeschaft. De implementatie was al enkele keren uitgesteld. De fysieke dossiervorming was al een tijdje losgelaten. Helder Communicatie werd gevraagd om in een sessie een oplossing te presenteren. Dat leidde tot een implementatietraject. In zeer korte tijd zijn de kaders voor zaakgerichte dossiervorming ingericht. Dit is uitgebouwd tot een solide en robuust systeem waar de organisatie mee verder kan.

 

De case universiteit D

De erfgoedinspectie was langs geweest en had de organisatie een gele kaart gegeven. Adviesbureau X had een plan gemaakt om digitaal te gaan. Adivseurs Y en Z van weer een ander bureau mochten de implementatie van een nieuw DMS regelen. De hele universiteit zou het DMS moeten gebruiken maar een duidelijke stategie ontbrak. Toen werd Helder Communicatie gevraagd om de kaders te regelen. Het concept van procesgericht werken op basis van een zaaktypelijst werd geïntroduceerd. Ook werd de uitdaging van het digitaal ondersteunen van de buitenlandse studentendossiers getackeld.